White Light Teeth Whitening - FREE POS
 
Categories

 
 


 

WE ACCEPT

secret skin white kawaii collagen jamu ratu dara dan mirifica plus pherolins sensa

White Light Teeth Whitening - FREE POS

White Light Teeth Whitening - FREE POS
White Light Teeth Whitening - FREE POS White Light Teeth Whitening - FREE POS
Product Code: WTWS
Availability: In Stock
Price: RM50.00 RM40.00
Qty:  
   - OR -   

WhiteLight Tooth Whitening System

Sistem Pemutihan Gigi

“PUTIHKAN GIGI anda dalam masa hanya 10 MINIT”
Gigi Berkarat ?
Gigi Kuning?
Nak senyum tapi MALU??

Pernahkah anda terfikir???
"Malunya aku nak senyum..senyum kambing pun kena nampak gigi jugak...inikan pula gigi aku yang berkarat nak ditunjuk...haihh...parah betul...".
"Kalau la gigi aku cantik macam gigi Tyra Banks, mesti best...huhuhu.."

Jom, kita cuba Whitelight Tooth Whitening System!!
Jangan takut untuk mencuba!!
Memang sangat berkesan.
Hanya 10 minit setiap hari.
Anda akan dapat lihat keberkesanannya.
Cubalah!!! Kalau tak cuba, mana la nak tau! Betul tak?

Produk pemutih gigi Whitelight Tooth Whitening System yang amat popular dan mendapat perhatian ramai.

 

Kesan boleh di lihat seawal 10 MINIT !!
Lebih Jelas Selepas 5 hari !

Teknologi suluhan baru digabungkan dengan formulasi gel istimewa , dapat menanggalkan kesan permukaan gigi yang kotor dan menyerap ke dalam untuk menghilangkan kesan yang degil. Ia bertindak secara efektif ke atas kesan kotoran yang di sebabkan oleh kesan minuman kopi, teh, menghisap rokok, air buah buahan, minuman berkarbonat dan penuaan.

Jadi sekiranya anda mahukan gigi yang putih sekarang untuk majlis istimewa atau mahu cara terpantas menyerlahkan senyuman anda 'Tooth Whitening System' akan memberikan anda keputusan yang cepat dan tahan lama.


✔ DITANGGUNG HALAL
✔ DISYORKAN OLEH DR. HARVEY SILVERMAN
✔ TERBUKTI SECARA KLINIKAL
✔ DUTA PRODUK : SHANDI FINNESSEY (MISS USA 2004)
✔ KESAN SAMPINGAN : GIGI MENJADI NGILU.

  • Pemutih gigi paling berkesan WHITELIGHT TOOTH WHITENING SYSTEM.
  • Kesan seawal 10 minit!
  • Lebih jelas kelihatan putih selepas seminggu!
  • Ditanggung HALAL!
  • Disyorkan oleh Dr. Harvey Silverman.
  • Duta Produk : Shandi Finnessey (Miss USA 2004)
  • Mereka yang mempunyai gigi yang sensitif amat menyukai Whitelight Tooth Whitening System. Jika sensitiviti berlaku, kesannya hanya sementara dan akan hilang dalam beberapa hari sahaja.
  • Whitelight Tooth Whitening System menggunakan bahan aktif yang sama seperti yang digunakan oleh doktor gigi.
  • Harganya jauh lebih murah berbanding kos rawatan pemutihan gigi di klinik-klinik pergigian.

As Seen On TV WhiteLight ™ adalah satu sistem yang luar biasa baru yang menggabungkan teknologi cahaya untuk memutihkan gigi anda dengan cepat. Sistem unik WhiteLight ™ direka untuk digunakan di rumah dan sangat mudah untuk digunakan. Cahaya yang digabungkan dengan gel pemutih yang dirumus khas, dengan pantas membuang kotoran permukaan dan meresap untuk membuang kotoran yang terbenam.

** Ibu mengandung dan menyusu tidak digalakkan **

** Sepanjang tempoh rawatan (1 minggu) elakkan minuman berkafein seperti teh/kopi, minuman panas atau berais **

Seminggu guna dah boleh stop, seterusnya utk maintain boleh guna 1 atau 2 kali seminggu.


CARA PEMAKAIAN WHITELIGHT:
Perlu berus gigi dahulu barulah guna.
1. Campurkan kedua-dua ubat gigi/gel yang terdapat dalam pakej white light.
2. Oleskan ke kedua ubat gigi itu secara merata ke alat atas dan bawah.
3. Setelah itu pasangkan alat itu di gigi, baru nyalakan butang tengah maka lampunya akan menyala.(Kedudukan butang Light di atas)
4. Pasanglah ke gigi selama 10 minit (atau 20 minit) tiap hari, pakailah secara rutin selama 7 hari berturut turut.
5. Setelah itu bersihkan alat tersebut (Pastikan tidak ada sisa gelnya lagi).
6. Pemakaian 8-10 kali boleh memutihkan gigi.

Nota:
1. Apabila termakan gelnya, cepat bersihkan mulut.

*** hasil pemutihan bergantung pada tahap kekusaman gigi individu dan warna asal gigi mereka. Dalam satu rawatan, anda boleh mengulanginya sebanyak 3 kali berturut2 untuk hasil lebih cepat (10 minit dalam satu masa, maka anda perlukan 30 minit – santai2 aje sewaktu menonton tv atau berada di hadapan komputer..) Ulangi langkah ini pada hari2 seterusnya untuk mendapat keputusan yang diidamkan dan gunakan White Light sebagai rawatan mingguan untuk terus mengekalkan warna gigi yang putih berseri. Turut sesuai digunakan oleh mereka yang memiliki gigi sensitif.

Soalan Lazim

Q. Jika ia berfungsi begitu cepat, tidak berbahaya untuk gigi saya?
A. White Light menggunakan bahan yang sama aktif yang digunakan oleh doktor gigi.

Q. Apa membuat Cahaya untuk para Putih jadi unik?
A. Ia menggabungkan teknologi ringan dan menggunakan gel sistem dua maju. Hujung penyampaian lingkaran bercampur dua gel berasingan yang memberi anda manfaat sepenuhnya daripada momen bahan-bahan sebelum mereka datang bersentuhan dengan gigi anda.

S. Berapa banyak putih gigi saya akan jadi?
A. Gigi anda boleh menjadi lebih putih dalam masa 10 minit sedikit demi seidkit, hari demi hari. Walau bagaimanapun, tahap pemutihan akan bergantung kepada jumlah kekotoran dan warna asal gigi anda.

Q. Bagaimana jika saya mempunyai gigi sensitif?
A. Orang yang mempunyai gigi sensitif suka White Light kerana mereka boleh menggunakannya hanya selama 10 minit. Walau bagaimanapun, sekiranya sensitiviti berlaku, ia adalah sementara dan akan hilang dalam masa beberapa hari.

Q. Sekiranya saya merokok atau minum kopi adakah produk ini berkesan untuk saya?
A. Ya. Proses pemutihan WhiteLight membolehkan anda untuk membuat perkara yang anda gemar di samping menyimpan putih gigi, bagaimanapun, anda perlu mengulang proses dengan lebih kerap untuk mencapai keputusan yang memuaskan seperti yang anda lakukan dengan mana-mana sistem pemutihan gigi. (Cara terbaik ialah minum guna straw supaya air kopi/teh tidak terkena di gigi anda)

Q. Bolehkah saya menggunakan White Light sekiranya saya menggunakan produk pencerahan yang lain?
A. Ya. Jika anda menggunakan jalur, cat pada gel atau pelunturan dulang, anda masih boleh menggunakan WhiteLight untuk mencapai tambahan pemutihan.

Q. Gigi saya tidak memutih dengan pantas seperti yg saya ingin. Apa yang boleh saya lakukan?
A. Kebanyakan orang berfikir gigi mereka kuning, tetapi gigi sering mempunyai kesan kelabu yang baik, yang mengambil masa yang lebih lama untuk memutihkan. Juga, beberapa gigi hanya mengambil masa yang lebih lama untuk memutihkan daripada lain-lain. Untuk pemutihan tambahan, hanya tekan butang kuasa sekali lagi untuk 10 minit proses kitaran yang lain. Anda boleh mengulangi kitaran sehingga 3 kali untuk jumlah 30 minit setiap masa sesi pemutihan untuk memaksimumkan hasil. Teruskan menggunakan WhiteLight dan dari masa ke masa gigi anda akan menjadi lebih putih.

Q. ada 2 tiub gel, bagaimana untuk menggunakannya?
Campurkan kedua-dua gel di dulang tersebut dengan jumlah memadai tak terlalu byk tak terlau sedikit.


 

What You'll Get

  • 1 set of White Light Tooth Whitener

    • White Light Transmitter
    • White Light Gel and Applicator
    • White Light 2 Lithium CR2025 Batteries

Highlights

  • Whiter teeth in 10 minutes
  • Removes stains caused by coffee, tea, fruit juice, smoking, aging, and more!

 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:



Powered By OpenCart
AnZ Beauty Shoppe © 2014